KM Fotball innandørs 2015

I helga startar KM Fotball innandørs med innleiiande kampar fleire stader i fylket. Hafslo stiller med til saman 6 lag i årsklassane 13 til 16 år, to jentelag og fire gutelag. Vi samarbeider med Kaupanger om lag i klassane G15 og G16.

Hafslo J13 spelar sine innleiande kampar i Øvre Årdal laurdag 7.februar, og skal møte Kaupanger 1, Kaupanger 2 og Jotun. Vinnaren av gruppa skal spele finale mot vinnaren av ei anna pulje, og blir også kvalifisert til sluttspelet i mars.

Hafslo G13 spelar sine innleiande kampar på Leikanger laurdag 7.februar, og skal møte Sogndal 3, Bjørn 2 og Vik 1 i si pulje. Dei to beste laga går til semifinale mot dei to beste i ei anna pulje. Laga som kjem til finalen går til sluttspelet i mars, og kanskje også beste tre`ar.

Hafslo/Kaupanger G15 spelar sine innleiande kampar i Øvre Årdal laurdag 7.februar, og skal møte desse laga: Jotun, Bjørn og ÅTIL. Vinnaren av pulja skal spele finale mot vinnaren av ei anna pulje, og finaleplass gir sluttspelplass i mars.

Hafslo J14 spelar innleiande kampar i Øvre Årdal søndag 8.februar, og møter desse laga: Jotun 1, Jotun 2, ÅTIL og Lærdal.  Vinnaren av gruppa skal spele finale mot vinnaren av ei anna pulje, og blir også kvalifisert til sluttspelet i mars.

Hafslo G14 spelar sine innleiande kampar på Leikanger søndag 8.februar og skal møte Vik 1, Vik 2, Kaupanger og Syril. Vinnaren av pulja skal spele finale mot vinnaren av ei anna pulje, og finaleplass gir sluttspelplass i mars.

Hafslo/Kaupanger G16 stiller med to lag, og spelar sine innleiande kampar i Øvre Årdal søndag 8.februar. Det er to puljer i denne årsklassa, og vinnarane av puljene skal spele finale, og finaleplass gir sluttspelplass i mars. Beste tre`ar kan også gje finaleplass.

Meir informasjon om KM og heile kampoppsettet for dei innleiande rundane finn de her: http://www.fotball.no/Kretser/sogn_og_fjordane/Seriesaker/2015/SSF-KM-aldersbestemt-innandors-20151/

Då er det berre å ønskje våre supre jenter og gutar frå Hafslo lukke til i årets KM Fotball innandørs, og vi kjem sjølvsagt tilbake med ei oppdatering på korleis det har gått.

Ta gjerne turen til Øvre Årdal eller Leikanger i helga, og støtt Hafslo sine lag frå tribuneplass!