Orientering i Oklevik 7. og 8. juni

Tradisjonen tro blir det orientering i Okleviki først i juni. Vi har ordna mange fine løyper til 7. og 8. juni. Det er tre løyper for nybegynnere, to for viderekommende og to for flinke. De som ikke er kjent med kart og kompass vil få opplæring. Møt opp fra ca 1730 og utover. Oppmøteplass er merka fra Fv 55 med orienteringsflagg, via Oklevik gard og noen få hundre meter inn etter grusveg.

De to enkleste nybegynnerløypene passer godt for barn som aldri har prøvd orientering før, og som er helt ferske. De to løypene for viderekommende har ganske lett vanskegrad, og passer for litt eldre barn og voksne som vet forskjell på nord og sør på et kart.

Løypene for «flinke» er lagt i lia i oklevikmarki. Krevende terreng, og veldig godt egnet til å orientere. De flinkeste klarer å holde god fart. Men mange vil nok se seg nødt til å holde igjen tempo noen steder for å klare å holde kartkontakten.

Satser på godvær og stemning! Vel møtt!

Pål