Klubbveke hos Intersport Sogndal 2. til 6.mai 2023

Fotballsesongen er i gong, og komande veke (tysdag 2.mai til laurdag 6.mai) er det klubbveke hos klubbsponsoren vår Intersport Sogndal med gode tilbod for medlemer i Hafslo IL på klubb-kolleksjon, fotballsko mm.

Medlemer i Hafslo IL får 30% rabatt av veil. pris på klubbkolleksjonen i løpet av klubbveka (vanlegvis får medlemene 25% rabatt). Oversikt over produkt i klubbkolleksjonen til Hafslo IL finn de i lenkja nedanfor:

Klubbkolleksjon Hafslo IL Intersport Sogndal 2023

Alle produkta frå klubbkolleksjonen vert levert med klubblogo og sponsormerke. Evt. namn/initialar kjem i tillegg. Avklar med Intersport om dette må bestillast direkte frå klubben eller Intersport. Evt. bestilling av plotternamn via klubb kan gjerast til ovemidtbo@hotmail.com.

I tillegg til ekstra gode prisar på klubbkolleksjonen vår, er det også mange fleire gode fotballtilbod til medlemene våre hos Intersport Sogndal i neste veke, sjå bilete ovanfor.

Nytt høvet til å kjøpe klede frå klubbkolleksjonen og eventuelt anna utstyr til ekstra gode prisar hos Intersport Sogndal under klubbveka i neste veke.

NB: Hugs å ta med kvittering for betalt medlemsskap i Hafslo IL for 2023. Kvittering for medlemsskap kan de hente frå profilen i medlemsregisteret via www.minidrett.no.