No kan registrere trimturane med GEOREG – appen

Trimgruppa i Hafslo IL har no lagt til rette for at du kan ta i bruk av GEOREG-appen for registrering av trimturane dine. Det er framleis mogleg å skrive seg i trimbøkene som tidlegare, men GEOREG-appen er eit flott nyskapande alternativ.

Last ned appen via Google Play eller liknande på mobilen din, og kom i gong! Alle trimpostane til Trimgruppa er lagt inn i appen. Trimskjema med oversikt over alle trimpostane finn du her: https://hafslo-il.no/2020/10/klart-for-ny-trimsesong-bli-trimmian-i-2021/

Via lenkja nedanfor finn du brukarrettleiing til GEOREG-appen:

Får de problem, kan de gjerne ta kontakt med Trimgruppa ved Adrianne Kvam eller Monica Heggestad.

Vi set stor pris på alle som registrerar trimturar i nærområdet vårt, og håpar mange tek i bruk GEOREG-appen som Trimgruppa vår har fått på plass.